Verbouwen? Denk aan woningisolatie en profiteer van de inkoopactie

Ruim 200 wijkbewoners uit de Kersenboogerd lieten zich informeren over woningisolatie. Tijdens de webinars ‘Besparen met isoleren’ presenteerde Duurzaam Bouwloket de mogelijkheden, wat goede isolatie oplevert en hoeveel je kan besparen. Steeds meer inwoners verduurzamen hun woning en zijn geïnteresseerd in de mogelijkheden.

Meer wooncomfort, geld besparen en goed voor het milieu
Steeds meer inwoners verkennen de mogelijkheden naar een duurzaam huis. Door duurzame stappen te zetten zoals het isoleren van je huis geniet je van meer wooncomfort. Je woont een stuk aangenamer én je bespaart geld. De experts van Duurzaam Bouwloket, het energieloket van gemeente Hoorn geven gratis advies over wat de eerste juiste stappen zijn voor jouw woning.


Inkoopactie woningisolatie
Ben je aan het verbouwen? Dat is een mooie kans om je woning te verduurzamen en de profiteren van de inkoopactie. Gemeenten Hoorn organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket en regionale bedrijven een inkoopactie voor spouwmuur-, vloer- en bodemislatie. Dit aanbod wordt in samenwerking met regionale bedrijven speciaal aan u aangeboden. Je kan je inschrijven tot 1 april 2022 via www.duurzaambouwloket.nl/hoornisoleert


Meer informatie
Heb je vragen over de inkoopactie of het isoleren van je woning? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072 – 743 39 56. Wil je alvast een kijkje nemen naar de mogelijkheden om jouw woning te verduurzamen? Ga dan naar www.duurzaambouwloket.nl
voor alle mogelijke maatregelen.

Het Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijk energieloket van de gemeente Hoorn. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F