Verkopers aan de deur zijn geen energieadviseurs gemeente

In Hoorn-Noord zijn in de afgelopen week personen bij inwoners aan de deur geweest die zich voordoen alsof zij namens de gemeente energieadvies geven.  De verkopers zeggen dat zij zelfstandig adviseurs zijn van duurzame energie en werken in opdracht van de gemeente. De gemeente heeft geen zelfstandig adviseurs op het gebied van duurzame energie in dienst die langs de deuren gaan.

Melding doen bij voorval

Mocht deze situatie zich voordoen, geef dan geen contactgegevens van uzelf of  anderen en laat de personen niet binnen. U kunt de politie inlichten via 0900-8844.n de afgelopen dagen heeft de gemeente melding gekregen over verkopers aan de deur die zeggen dat zij namens de gemeente advies geven. Komt u dit bekend voor? Doe dan melding bij de politie via 0900-8844 van deze situatie.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F