Voldoende deelnemers 100-100-100

In de gemeente Hoorn hebben 158 personen/huishoudens zich aangemeld om mee te doen met het project 100-100-100. Honderd dagen lang gaan minimaal honderd inwoners al hun huishoudelijk afval scheiden en hun ervaringen onderling uitwisselen.

Dat gebeurt van 1 april tot begin juli. Voor de deelnemers is er een informatiebijeenkomst gepland op donderdag 10 maart. Zij krijgen daarvoor een dezer dagen een persoonlijke uitnodiging.

Aangezien de belangstelling zo groot is, heeft het campagnebureau besloten de aanmelding via hun website stop te zetten. Wat nog wel kan, is u aanmelden voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief. En u kunt natuurlijk ook uw afval (blijven) scheiden!

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F