Voordelig inkopen duurzame maatregelen

Wist je dat je jouw gas- en elektriciteitsrekening sterk kunt verminderen? Er zijn diverse mogelijkheden om de energierekening te verlagen of aardgasloos te worden. Door gezamenlijk in te kopen, zorgt de organisatie van ‘Winst uit je woning’ ervoor dat kwaliteit, service en garantie worden gewaarborgd. Je kunt gratis en vrijblijvend inschrijven.

Wil je voordelig zonnepanelen of isolatiemateriaal aanschaffen? Doe dan mee aan de gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen en isolatie. Dit is een initiatief van stichting Puur Slim Westfriesland in samenwerking met de gemeenten Hoorn, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland.

Let op: de deadline om je in te schrijven voor deze inkoopactie in Hoorn was 15 augustus. 

Heb je nog vragen over de actie? Neem dan contact op met Winst uit je woning.

Klimaatneutraal

Hoorn moet in 2040 klimaatneutraal zijn. Met de aanschaf van duurzame maatregelen help jij mee om dit doel te bereiken.

Inschrijven kan tot 15 augustus

Via de website van het Duurzaam Bouwloket kun je je inschrijven om mee te doen met de inkoopactie. Inschrijven kan tot 15 augustus 2018 en is gratis en vrijblijvend.

Meer informatie

Meer informatie over deze actie vind je op de website van Winst uit je woning. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met Winst uit je woning via 023 5836936.

Andere vragen over het verduurzamen van je woning?

Neem dan eens een kijkje op www.duurzaambouwloket.nl. Dit is het energieloket van de gemeente voor hulp bij het verduurzamen van je woning.

F
?