We zoeken collega’s

Word jij een van onze nieuwe collega’s?

Puur Hoorn zoekt versterking! Voor het programma Duurzame Stad, de nieuwe naam voor Puur Hoorn, zijn wij op zoek naar vijf nieuwe collega’s. We zoeken twee projectleiders Energietransitie, een energieke regiocoördinator, een communicatiemedewerker en een algemene medewerker. Zie hieronder kort de beschrijving van de functies en de link naar de vacaturepagina.

Programma Duurzame Stad

In 2040 wil de gemeente Hoorn een klimaatneutrale stad zijn. Wil jij een bijdrage leveren aan een van de grootste maatschappelijke opgave naar een duurzame en leefbare omgeving?

Twee projectleiders Energietransitie

Wil jij als projectleider de uitdagingen van de energietransitie aanpakken? Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en (laten) uitvoeren van warmte-transitieplannen, besparingsplannen en duurzame opwekprojecten voor wijken, buurten, dorpen en bedrijventerreinen. Dan is deze functie iets voor jou!

Links naar de twee vacatures:
https://vacatures.werkeninnoordhollandnoord.nl/vacature/2455/projectleider-duurzame-stad-36-uur-/
https://vacatures.werkeninnoordhollandnoord.nl/vacature/2453/projectleider-duurzame-stad-36-/

Energieke regiocoördinator

Ben jij communicatief sterk, overtuigend en in staat om verbindingen te leggen tussen verschillende domeinen binnen de regio West-Friesland en verder? Als regiocoördinator ben je verantwoordelijk binnen de regio om de verbinding te leggen tussen de driehoek overheid, onderwijs en bedrijven om zich te verenigen binnen de opgave van de energietransitie.
Vacature: https://vacatures.werkeninnoordhollandnoord.nl/vacature/2457/energieke-regio-coördinator-duurzame-stad-24-uur/

Communicatiemedewerker

Er ligt een grote uitdaging om inwoners, bedrijven, stichtingen, kortweg iedereen, mee te nemen in de overstap naar een samenleving aangepast aan klimaatverandering, met duurzame energiebronnen en zo min mogelijk afval. Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het strategisch communicatieplan. Je schrijft teksten voor nieuwsbrieven en houdt sociale media bij. Je hebt een actieve rol in de participatieprocessen met de interne en externe partijen. Je begeleidt de productie van communicatiecampagnes. Ook heb je een actieve rol in het signaleren van kansen binnen en buiten de organisatie waar de Duurzame Stad op aan kan sluiten. Binnen deze functie is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je de kans jouw netwerk flink uit te breiden.
Vacature: https://vacatures.werkeninnoordhollandnoord.nl/vacature/2456/communicatiemedewerker-duurzame-stad-24-uur-/

Programmamedewerker Duurzame Stad

Als programmamedewerker ben je primair de rechterhand van de programmamanager en de spin in het web voor interne en externe partijen. Je bent in staat om zelfstandig projectondersteuning te bieden. Je hebt affiniteit met duurzaamheid en volgt trends en ontwikkelingen op dit gebied
Vacature: https://www.puurhoorn.nl/programmamedewerker-duurzame-stad/

F
?