Welk beeld hoort bij energiebesparing? Jouw mening is welkom :)

Op dinsdag 14 juni van 11.00 tot 16.00 uur wordt er onderzoek gedaan naar beeldende hulpmiddelen binnen de energietransitie. Ben je huiseigenaar of huurder met interesse in mogelijkheden hoe je geld en/of energie bespaart?
Dan zoeken we jou! Doe je mee? Loop dan langs het Wijklab in de Kersenboogerd.

Onder het motto ‘Verhalen vertellen met data’ onderzoeken de Saxion Hoge School en Universiteit Utrecht, welke beelden juist wel en welke beelden juist niet aanspreken bij bewoners. De energietransitie is een lastig begrip en vraagt om goede informatie te delen met bewoners.
Om informatie goed te begrijpen is beeld heel belangrijk. Om te onderzoeken welke beelden en/of visualisaties juist wel en niet aanspreken en waar de behoefte ligt hebben we deelnemers nodig die met ons meedenken hierover. Er wordt geen specifieke voorkennis verwacht en neem vooral iemand mee! Ben je tussen de 25 en 80 jaar? Kom dan lang. Thee en koffie staat klaar en je krijgt een leuk bedankje achteraf!

Ja ik kom!
Ben je geïnteresseerd en doe je mee met het onderzoek? Kom dan morgen langs tussen 11:00 en 16:00 in het Wijklab van de Kersenboogerd aan het Aagje Dekenplein 24.

Kort onderzoek
Duidelijk informatie zoals beeld hieronder toch? Of toch niet en zie je graag op een heel andere manier informatie over energiebesparende maatregelen? Heb je behoefte aan informatie op wijkniveau of persoonlijk aan de hand van je type woning en verbruik?

Graag willen we weten of jij het handig vindt om te weten wat je kan doen in je eigen woning. Of moeten we met visualisaties laten zien waar er in jouw wijk welke oplossing is, en wat betekent dat dan qua leefruimte en je leefomgeving? Of dat je zelf een oplossing hebt om bijvoorbeeld aan te sluiten op een warmtenet?

Dit soort vragen bespreken we samen en daar horen we graag jouw mening over!

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F