Westfriese gemeenten geven 1.000 waardebonnen weg

De waardebonnen zijn op!


Duurzaam duwtje
Als je energie wilt besparen, is dit een mooi moment. De Westfriese gemeenten stellen 1.000 waardebonnen van € 70,- beschikbaar aan woningbezitters voor kleine duurzame aanpassingen in huis, zoals een ledlamp, tochtstrip of waterbesparende douchekop. Energiebesparing wordt nog leuker met zo’n duurzaam duwtje in de rug.

 

Op = op
Namens de zeven Westfriese gemeenten, waaronder gemeente Hoorn, neemt het Duurzaam Bouwloket aanvragen voor de waardebon in behandeling. Als woningeigenaar kun je hem verzilveren in de webshop van het Duurzaam Bouwloket vol met energiebesparende producten. Deze actie loopt tot en met 30 juni. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/waardebon-wf om de waardebon aan te vragen (eenmalig per huishouden). Wees er snel bij, want op = op.

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F