Westfriese Herenboeren zijn volop in beweging!

Onze tweede informatieavond op 22 januari in het gemeentehuis in Hoogkarspel was een groot succes. Er zaten afgelopen woensdag niet alleen 102 geïnteresseerde streekgenoten in de raadszaal; bijna alle aanwezigen waren enthousiast over ons initiatief en willen graag betrokken blijven. Na afloop deelden we onze allereerste nieuwsbrief uit. Met gepaste trots sturen we die nu ook als pdf naar alle andere sympathisanten. Je vindt ‘m in de bijlage; veel leesplezier!

Wij roepen je op om de Nieuwsbrief Herenboeren WF – nr 1 winter 2020 met zo veel mogelijk geïnteresseerden en potentiële Herenboeren te delen. Als je extra namen en e-mailadressen hebt, mag je die aan ons doorgeven. Wij zetten ze dan op onze mailinglijst en houden ze op de hoogte van onze vorderingen en komende activiteiten.

Intentieverklaring
Om onze gezamenlijke Herenboerderij te kunnen starten, zijn zo veel mogelijk intentieverklaringen nodig. Afgelopen woensdag hebben velen die al getekend. Wij willen je vragen je ingevulde intentieverklaring op te sturen naar westfriesland@herenboeren.nl. Als je dat inmiddels hebt gedaan, willen wij je daarvoor hartelijk bedanken.

Informatieavond 25 maart
Voor onze bijeenkomst op 25 maart in Het Huis Verloren in Hoorn zijn we afhankelijk van jullie enthousiasme. Het liefst ontvangen we vrienden, familie, collega’s, buren, kennissen, en bekenden van wie jullie verwachten dat zij ook willen meedoen aan het oprichten van een herenboerderij in West-Friesland. Jullie eigen enthousiasme en een persoonlijke uitnodiging werken het beste. Stuur hun email adres naar westfriesland@herenboeren.nl, dan sturen wij de officiële uitnodiging voor 25 maart.

Vriendelijke groet,

De Kartrekkers

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F