Win kaartjes voor André Kuipers!

Heb jij een geweldig groen idee? Doe mee en win kaartjes voor André Kuipers. Presenteer jouw idee op 16 april in de Centrale Bibliotheek in Hoorn.  

Wat zijn jouw idealen als we het hebben over milieu en leefruimte? Heb jij een goed idee om de wereld beter te maken, energie te bezuinigen en milieubewuster te leven? Alles is mogelijk! Kom met een goed plan en presenteer dit aan onze deskundige jury op donderdag 16 april. Zij geven je ter plekke waardevolle tips en feedback. Kom jij met het meest originele idee? Dan zal een van de juryleden je met haar team verder helpen jouw plan te verwezenlijken tijdens een vervolgafspraak.

Zo doe je mee
Iedereen kan meedoen. Ondernemers en ondernemende mensen, jong en oud! Stuur
jouw groene idee voor 8 april naar mc@bibliotheekhoorn.nl. Je hoort uiterlijk 10 april of je bent uitgekozen om een presentatie van 5 minuten (pitch) te doen op 16 april. De pitchers krijgen een kaartje voor de theaterlezing van André Kuipers op donderdagavond 16 april.

De jury
Dr. G.O. Onno van Veldhuizen, burgemeester van Hoorn Lobke Berkhout, zeilkoningin van Nederland Daphne Koopman, kunstenaar & conceptontwikkelaar

Presenteer jouw goede idee in de Centrale Bibliotheek op donderdag 16 april,
tussen 16:30 en 18:00 uur.

Voor meer informatie kun je kijken op:
www.bibliotheekhoorn.nl/groenidee

Over de auteur

Puur Hoorn

Puur Hoorn is het samenwerkingsverband van verschillende partners in Hoorn die samen werken aan het verduurzamen van de stad. De partners zijn Stichting Netwerk, Intermaris, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Duurzaam Bouwloket, MAK Blokweer, Bewonersgroep Risdam Noord Groen, Tuinvereniging Groei & Bloei, Ondernemersvereniging HOC, Voor een mooie stad en gemeente Hoorn.

Lees meer artikelen van Puur Hoorn
F
F