Wintersterren-speurtocht in de Kerstvakantie

In de Kerstvakantie kun je weer komen speuren bij MAK Blokweer. Vadertje Winter heeft stralende sterren verstopt in de Molshoop, de Kijkboerderij, de vlindertuin en de moestuin. Op elke ster staat een letter die ingevuld moet worden op je kaartje. Als je alle sterren gevonden en alle letters ingevuld hebt, dan lees je de oplossing op je kaartje. Voor alle speurneuzen die de juiste oplossing gevonden hebben, heeft de Kerstman een verrassing achtergelaten bij de balie!

Deze activiteit is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Jongere kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een familielid of ouder kind. Deelname kost €2,- per kind. Reserveren is niet nodig.

De Wintersterren speurtocht loopt van 21 december t/m 5 januari. Je kunt je speurtocht beginnen tussen 10:00 en 15:00 (een uur voor sluitingstijd) op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. MAK Blokweer is gesloten op 25, 26 en 31 december en 1 januari.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker
www.mak-blokweer.nl

 

Over de auteur

MAK Blokweer

Stichting MAK Blokweer zet zich in voor maatschappelijke bewustwording van de zorg voor natuur, milieu en landschap. In opdracht van de gemeente Hoorn beheert de stichting 12 hectare land in Blokker: natuurpark Blokweer. In dit theater van het landschap gaan educatie en recreatie hand in hand. MAK Blokweer organiseert activiteiten voor jong en oud, altijd met aandacht voor de relatie tussen de mens en zijn omgeving. Want de toekomst van de mens hangt af van een evenwichtige relatie met de wereld om ons heen, en die overtuiging legt MAK Blokweer in alles. Dat zit hem in kleine dingen, zoals welke schoonmaakmiddelen er gebruikt worden en wat de boerderijkat te eten krijgt, maar ook in grotere dingen: het land wordt ecologisch beheerd en de rietkreek filtert doorlopend afvalstoffen uit omliggende sloten. En natuurlijk komt alle energie die voor dit alles nodig is van de zon.

Lees meer artikelen van MAK Blokweer
F
F